menu
Geef een of meerdere zoektermen op.
Gebruik dubbele aanhalingstekens om in de exacte woordvolgorde te zoeken.

Cinemore | Wisse de Lange

Welkom bij Cinemore, een videoproductiebedrijf gevestigd in Amsterdam. We worden gevormd door een team van jonge professionals met een gedeelde passie voor verschillende vormen van visuele content. Bij Cinemore staan we klaar om bedrijven en ondernemers te helpen bij het maken en distribueren van hoogwaardige videoproducties.

 

Ik ben Wisse de Lange, filmmaker, fotograaf en oprichter van Cinemore. In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende aspecten van de creatieve industrie verkend en een sterke passie ontdekt voor het vertellen van verhalen door middel van film. Ik hou ervan om nauw met mensen samen te werken en hun verhalen op de meest oprechte manier te vertalen.

 

Cinemore – Filmproduction & Editing

Armando Ello | Fotografie en Film

Fotograaf, documentaire maker ofwel verhalenverteller met (bewegend)beeld. Gespecialiseerd in fotografie en video projecten voor human interest verhalen.

 

Ik ben een professioneel fotograaf en videograaf met een passie voor het vastleggen van culturele en historische verhalen van ‘Indo-Europese’ nazaten. Mijn werkervaring omvat zowel commerciële als particuliere opdrachten, waaronder het werken voor merken zoals KPMG, Lexus en Mitsubishi.

 

Daarnaast heb ik boekprojecten uitgevoerd en een website opgericht waar de huidige generatie Indo-Europese nazaten kennis konden maken met Indische cultuur en geschiedenis. Ik heb ook samengewerkt met organisaties zoals Het Indisch Herinneringscentrum en Dutch Culture.

 

Mijn unieke benadering van fotografie stelt me in staat om verhalen te vertellen die anders onopgemerkt zouden blijven. Als je op zoek bent naar een foto/videograaf die je bedrijf of merk kan helpen zich te onderscheiden, neem gerust contact met me op.

 

armando-ello.com

 

Annegriet Wietsma

 

Annegriet Wietsma is gelauwerd filmmaker, schrijver en trainer Oral History interviewtechnieken met meer dan 30 jaar ervaring. Zij maakt series en documentaires voor filmhuizen en televisie (o.a. Andere Tijden, Tuan Papa, Just People). Initiatiefnemer van het project Oorlogsliefdekind.nl. Auteur van de podcast De Deventer Mediazaak (2021) over de gevolgen van de media-hype voor de betrokkenen bij de Deventer Moordzaak.

Mederegisseur van verschillende historische televisieseries: De Strijd; de gouden eeuw van de arbeider (VARA, 2015), Hoop en Wanhoop in het Midden-Oosten (NTR, 2018), Vrouw op Mars; honderd jaar vrouwenemancipatie (BNNVARA, 2018), De strijd om het Binnenhof (NTR, 2020).

 

In haar werk maakt ze veelvuldig gebruik van de interviewtechniek van Oral History.

 

ORAL HISTORY TRAININGEN

GeschiedenisLab | Marjan Beijering

 

Geschiedenislab is de onderneming van Marjan Beijering, historisch onderzoeker, oral historian met een lesbevoegdheid en ervaring als redacteur en projectcoördinator.

 

Lid van de Ondernemers in Geschiedenis.

 

geschiedenislab.nl