menu
Geef een of meerdere zoektermen op.
Gebruik dubbele aanhalingstekens om in de exacte woordvolgorde te zoeken.

Vacature: Productie-assistent voor Bijlmer Oral History

Ben je opgegroeid in de Bijlmer en heb je een groot talent voor productie in de creatieve sector? Het Bijlmer Oral History project is per half maart (of start in overleg) op zoek naar een productie-assistent die zich wil inzetten voor dit project. In deze rol zal je betrokken zijn bij een tof erfgoedproject dat de (sociale) geschiedenis van de Bijlmer vastlegt in de vorm van oral history-interviews voor een onafhankelijke interactieve documentaire.

Functieomschrijving:

Als productie-assistent werk je nauw samen met het kernteam van het project ‘Bijlmer Oral History’ om verschillende aspecten van het erfgoedproject te coördineren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het assisteren bij de planning en uitvoering van diverse productiewerkzaamheden. Dit omvat onder andere het (secuur) verwerken van opgenomen interviews, uitgifte en inname van opnameapparatuur, het plannen van opnamesessies en het ondersteunen van de producent.

 

Gewenst profiel:

  • Ervaring in (of talent in) productiewerkzaamheden is een vereiste.
  • Een extreem-extreem-extreem zorgvuldige en nauwkeurige werkhouding is essentieel.
  • Bij voorkeur bekend met de sociale geschiedenis van de Bijlmer, of bereid om je hierin te verdiepen.
  • Flexibel inzetbaar en in staat om zelfstandig te werken.
  • Er wordt voorkeur gegeven aan kandidaten die zijn opgegroeid in Amsterdam Zuidoost of bekend zijn met de omgeving.
  • In eerste instantie voor 1 á 2 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden. Mogelijk is er later meer werk beschikbaar.
  • Je bent zzp’er of bent bereid op korte termijn zzp’er te worden.
  • Gezien de samenstelling van het huidige team wordt er voorkeur gegeven aan een vrouwelijke kandidaat.

 

Aanbod:

Een inspirerende, creatieve, vooruitstrevende, dynamische en veilige werkomgeving waarin je de kans krijgt om betrokken te zijn bij een uniek en tof erfgoedproject en jezelf verder te ontwikkelen. Je zult deel uitmaken van een gepassioneerd team van Bijlmer-natives dat zich inzet voor het vastleggen en behouden van de geschiedenis van de Bijlmer. Daarnaast zijn er flexibele werktijden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen de productiesector. Vergoeding in overleg.

Solliciteren:

Word jij hier enthousiast van? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 7 maart naar bijlmeroralhistory@gmail.com onder vermelding van “Sollicitatie Productie-assistent Bijlmer Oral History”.

 

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Liz Dautzenberg via bijlmeroralhistory@gmail.com.